Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

Rágcsálók a Marson ?

2013.09.05.
Az amerikai marsjáró

tevékenysége már sokszor keltett szenzációt.

 

 

Íme a legújabb eset:

 

 A marsjáró egyik feladata annak kiderítése  volt,  hogy volt-e a Marson valaha élet. Ez nem is olyan könnyű feladat mint először hinnénk, s bizony sok szerencse is kell ahhoz hogy bármit találjanak.

A marsjáró nem csak hogy megoldotta ezt a feladatát, de még ennél is fontosabbat „tett”, itt és most életet talált a Marson,  méghozzá egészen magasan fejlettet. Az egyik fotón, amit a Nasa publikált, még 2012-ben, a neten bóklászó, éles szemű ufo-vadászok egy igazi földi rágcsálót fedeztek fel. Az internetes és egyéb kozmikus kultúra szerves részévé vált az  a  vélemény hogy a Nasa valamit mindig eltitkol a tömegek  előtt. Például vegyük csak azt a széles körben ismert elképzelést, hogy az amerikaiak csak Hollywod-ban repültek a Holdra. Máig így hiszi az amerikaiak nagy része. Vagy nézzük azt a teóriát hogy az  amerikaiak, az oroszok már régóta repkednek a saját  maguk gyártotta UFO-kon a holdra és vissza, sőt már legalább  egy !!!!!

Idegen civilizációval felvették a kapcsolatot.

Több ismert  amerikai  ufológus szerint a rágcsáló teteme nem véletlenül jelent meg a Marson, hanem egy titkos terv része, amely a Mars benépesítésére irányul s alacsonyabb rendű élőlényekkel kellett először vizsgálni a marsi élet fenntarthatóságának lehetőségeit.

Hiszen már hivatalosan is bejelentették, hogy nemsokára szervezik az első Mars- kolóniát, amely 15-20 éven belül letelepedik ott.

Na de vajon miért is kellett ezt a rágcsálót és még ki tudja mennyit és mit  titokban oda küldeni?

Hát csupán azért mert majdnem 100 %-ban biztosak lehettek a küldés pillanatában hogy a halálba küldik őket.

Ugyanis  Amerikában létezik egy nagyon erős, befolyásos szervezet, amely ezt nem engedte volna meg.: PETA (People for the Ethical Treatment of Animals)—magyarul talán Állatvédelmi szervezetnek lehetne fordítani.Ők annyira befolyásosak, hogy akár meg is állíttathatták volna a kísérleteket.

De hát a kísérletek fontosak, hiszen az emberiség (főleg annak egyes hatalmi szervezetei) terjeszkedni szeretne, s ennek semmi sem szabhat gátat……………

Talán csak a képzelet.Kovács József