Aktualitások
2017.08.12.
A gondolatok ereje 1,2.rész

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

A gondolatok ereje

2017.08.12.
A gondolatok ereje
1,2.rész
 Most szeretnék az ember gondolatairól írni
 
 
 
A gondolatok—ez energia. A gondolati energia nem tűnik el.
a gondolat erejétől függően az energia vagy szétszóródik a térben, vagy egy ideig egységes energiagomolyként (felhőként) megmarad . Ebben az energiafelhőben információ található.
Egy kép, vagy emóció, stb .
Ha pl. két barátnő találkozik egy cukrászdában, beszélgetnek csak úgy, valamiről, s a gondolataik nem kötődnek konkrét helyhez, akkor a gondolataik egy darabig még ott fognak gomolyogni a kávézóban, az asztal körül,. majd szétoszlanak a térben. Ha egy konkrét helyről folyt a társalgás, pl. arról hogy a Pécsi pizzázóban, x.utca 14.sz. alatt milyen jó pizzát lehet enni, akkor a gondolati energia egy része elfolyik oda. ezek után a két barátnő hazamegy. Valaki leül a helyükre. Vajon milyen hatást fognak gyakorolni az ő gondolati energiáik erre az emberre?
Az attól függ, hogy az illető ember gondolatai amik éppen a fejében vannak, mennyire bővelkednek energiában. Ha jobban mint az előbbi barátnőké, akkor semmilyent.
Ha kevésbé, akkor fognak.
Tehát, vegyük az utolsó variánst. ebben az esetben az aki leült a helyükre, saját magának is váratlanul olyan dolgokra gondolhat amilyenekre nem szokott. Vagy ha valaki éppen akkor halad el a cukrászda mellett amikor a lányok éppen a pizzázóról áradoznak egymásnak , és az illető minden cél nélkül csak úgy sétálgat, megérezvén a lányok gondolati energiáit, hirtelen az ő agyában is felmerülhet egy hirtelen ötlet hogy elmegy ebbe a pizzázóba pizzát enni.
De ha az agya el van foglalva a saját, energiában gazdag gondolataival, akkor nem.
 
De az is lehetséges, hogy az előzőekben említett ráhatás nem annyira erős.
Egy ideig ez az energia nem csak az ő gondolataikat foglalkoztatja, hanem azokét is akikkel beszélgetnek valamilyen egyéb témáról. Ez az energia egy kicsit azoknak a fejébe is belemegy akik mellettük állnak, vagy a közelükben vannak. Az ő agyukban is megjelenhet a pizzázó gondolata, bár nem olyan erősen hogy oda menjenek.
Ha a barátnők elválnak egymástól, ki-ki hazamegy, de közben ezen a témán gondolkozik, akkor ismét felerősödnek a fejében levő gondolati energiák, s nagyobb erővel fog hatni azokra az emberekre akik mellett áll, pl. a buszon, vagy akik mellett elhalad. Tehát, hatni fognak a környező emberekre, s azok agyi vibrációit a saját vibrációiknak megfelelően alakítják át, nem is sejtve ezt.
Aki ezt a törvényszerűséget ismeri, az „megfertőzheti” saját gondolataival a környezetében élő embereket, miközben a saját gondolatainknak nekünk pozitív, konkrét információt kell hordoznia.
 
 
Példa:
bizonyára többen észrevették már, hogy előfordult velük az , hogy elindultak valamilyen konkrét helyre, miközben semmire nem gondoltak, vagy csak úgy, mindenfélére egyszerre, és bekerültek egy másik helyre, ahová nem is szándékoztak elmenni . amikor feleszméltek csak azt vették észre hogy ott vannak (pl. egy szép kis cukrászdában), de hogy hogyan kerültek oda, arra nem emlékeztek.
Egyszerűen ilyenkor az ember idegen gondolatok hatása alá kerül, melyek, mivel erősebbek és céltudatosabbak mint az övéi, ezért az ő spontán gondolatait felülírják.
 
folyt.köv.
 
Dr Kovács József