Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

A génfegyverekről

2019.07.28.
 1. rész
 
Ha megnézzük a géppuskát és a pisztolyt, van köztük különbség?
Tulajdonképpen nincs, hiszen mindkettő lövedéke eltalálhatja az embert, és mindkettő halált okoz. Tehát mindkettőnek az a feladata, hogy az embert megsemmisítse.
Nézzük meg a pezsgőt, a bort, a pálinkát, a marihuánát, és a heroint. A heroin valamiben különbözik a pezsgőtől? Semmiben. Funkcionálisan ugyanaz. Mindkettőnek az a funkciója, hogy a családi genetikát, azaz a vérségi genetikát tönkre tegye. Vagyis, ha a családi genetika nem vette észre, hogy ez egy génfegyver, akkor a családi genetika meg fog semmisülni. Itt csak az időben van különbség. Azok az emberek, akik néha-néha kicsit isznak, ezt akár 60-70 évig is húzzák. Azok az emberek, akik sokat isznak, már az első generációban, és igen gyorsan meghalnak. Azok az emberek, akik néha isznak, pl. ünnepnapokon, hétvégeken, ők tönkre teszik a génjeiket, és azok öröklődnek a következő generációra, vagyis a gyerekeikre, és ha a gyerekeik is fogyasztanak alkoholt, kábítószert, még jobban tönkre mennek. Tehát ez is egy génirtó fegyver, csak több generáción keresztül írtja ki a géneket.
Elmondhatjuk, aki csak néha, keveset fogyaszt alkoholt, az a férfi még nemzhet gyereket illetve az a fogamzó képes nő szülhet gyereket, de ezek a gyerekek már sérült génekkel jönnek a világra.
A katonai fegyverek a jelenben ölik meg az embereket, a génfegyverek pedig a jövőben.
Vagyis, ha a fogantatásig az illető alkoholt ivott, 1-2 üveggel, sört, bort, akár 1 pohárral is, akkor genetikailag már nem tud megjelenni az a gyerek, aki genetikailag elő volt írva a szülőknek, következett volna a génstruktúrájukból, ezért más fajta gyermek fog születni, rosszabb genetikával.
Hogy miben lesz más a születendő gyermek ebben az esetben, mintha egészséges szülőktől, egészséges genetikával született volna, ez egy másik kérdés.
Lehet, hogy kicsit idegesebb lesz, lehet hogy nem fog jól enni, vagy nem fog jól aludni – ez majd egyénileg fog megmutatkozni.
Az viszont teljesen kizárt, ha a szülő élete folyamán a gyerekvállalás előtt alkoholt fogyasztott, akkor olyan gyermeke szülessen, aki az ő génjeinek előző sorozataiból következik. Az már biztosan nem fog megjelenni.
 
Nézzük meg a részegedés fiziológiáját!
Elég sok ember tudja azt, hogy valami történik a fejében, amikor alkoholt iszik. Sokan érzik. Főleg, ha többet isznak.
A vérünk eritrocitákból (vörös vértest) áll. Ezeket az eritrocitákat, ami vörös színű, egy lipid réteg, azaz egy vékony zsírréteg veszi körül. A lipid a zsír szóból ered. Amikor az eritrociták folynak az ereinkben, dörzsölődnek az erek falához, és elektrolizálódnak. Tehát minden egyes elektrocita egészen kicsi, negatív töltést kap. Általános iskolában csináltunk olyan kísérletet, hogy egymáshoz dörzsöltük a papírlapokat, és elugrottak, szétmentek egymástól.
Az eritrociták is így működnek, amikor elektromos töltést kapnak az erek falától, egymástól elmennek, egymást ellökik. Nem maguk az eritrociták lesznek elektromosan töltöttek, hanem a lipid zsírréteg, ami körülöttük van, lesz elektromossággal feltöltve. Ezért az eritrociták nem tudnak egymáshoz érni. Ők úgymond darabosan úsznak előre a vérünkben, itt egy darab, ott egy darab, és nem érnek össze.
Az agyunkban a kapillárisok átmérője akkora, mint az eritrociták mérete, illetve egy icipicit nagyobb. Tehát az eritrociták nyugodtan be tudnak kúszni az agyi érrendszerünk csöveibe, ha úgy képzeljük el az agyi érrendszerünket, mint rengeteg kis cső, amiben folyik a vér. A szívünk felől jön a vér, és simán be tud kúszni az agyi érrendszerünk csöveibe, mert ahogy az előbb mondtam, ezeknek a kapillárisoknak a mérete ugyanakkora, mint az eritrociták mérete.
 
Egy normál ember agyában 63 trillió szinapszis van. Ez a rendszer olyan bonyolult, hogy a Földgolyón nincs ehhez fogható. Amint az ember agyában legalább 1 neuron elhal, és több száz, több ezer kapcsolat van a többi neuronhoz, ilyenkor az ember agya egyre rosszabb állapotba kerül.
Amikor az az ember, aki fiatal korában alkoholt fogyasztott meg szeretné nézni, hogy milyenné válik idős korára, menjen be a kocsmába, és nézzen bele az ott iszogató emberek szemébe. Az ő szemükben már nincs semmilyen emberi.
Ha egy kutya odamegy az ilyen emberhez, a kutya szemén látszik, hogy együtt érez az illetővel, és látszik, hogy ez a kutya sokkal okosabb annál az embernél, aki iszik. Mintha a kutya azt mondaná: Emberek, mit csináltok? A Jóisten sokkal nagyobb agyat adott nektek, mint nekem, nyelvet is adott nektek, és mégis mit tesztek magatokkal…
Amikor felnyitják egy alkoholista agyát, akkor olyan benyomása van az embernek, mintha a moly rágta volna át, mint mikor a ruhát a moly több helyen átrágcsálja, és lyukak vannak a ruhán, ugyanolyan lyukak vannak az alkoholista ember agyában is.
Amikor az agy belsejében megjelenik ez a halott szövet, akkor mi történik ezután? Azt gondolhatjuk, ekkor az agyunknak meg kellene halnia, de nem ez történik. Vajon miért? Ez az úgynevezett másnaposság jelensége. Ilyenkor az ember rengeteg vizet belenyomat magába, ez a víz belekerül az agyba, az agy nyomása erősen megnő, és fiziológiai szempontból beindul az agy átmosása. És az elhalt kis sejtecskék leszakadnak az élő szövetről. Azt a pillanatot, amikor leszakadnak, másnaposság szindrómának nevezzük. A másnaposság érzése sok embernél jár fejfájással, amikor egyszerre sok kis halott neuron szakad le az élő neuronokról.
Ezt követően a nyirok elviszi onnan őket, kitisztítja az agyat.
Látjuk, hogy nem a víz tisztítja ki az agyat, hanem a nyirok.
Fontos, hogy a nyirokrendszerünket rendszeresen tisztítsuk a különböző tanult módszerekkel. Pl. Lavyl Lymph cseppekkel.
Tehát minden alkoholt fogyasztó ember agyában ez a folyamat zajlik. Aki többet iszik, annak az agyában ez erősebben zajlik, aki kevesebbet iszik, annak gyengébben, de mindenképp zajlik.
Ezt úgy is mondhatjuk, aki alkoholt iszik, az a következő nap a saját agyát pisili ki. Látszik a vizeletben is, hogy olyankor nem tiszta.
Láthatjuk, hogy az alkohol fogyasztás nem más, mint önmagunk irtása. Hiszen a Jóisten különböző adottságokat, tehetségeket adott nekünk, és mi, mint értelmes lények, nemhogy nem élünk ezzel a tehetséggel, hanem még pusztítjuk is önmagunkat.
Ha megnézzük a dohányzást, akkor is szörnyű képet kapunk. Rengeteg felvételt lehet látni a dohányzó emberek tüdejéről, amint összevetik a nem dohányzó emberek tüdejéről készült felvételekkel. Óriási a különbség. Nekem szörnyű nézni, amikor egy ember dohányzik, és még ezeket a káros gázokat is beszívja.
 
Ha egy lány dohányzik, főleg a terhessége alatt, akkor elvileg nem lehet egészséges gyereke.
A lányoknak érdemes elgondolkodni, hogyan élnek a fogantatás előtt, és után, hiszen a gyermekük az ő vérükből fog táplálkozni.
A gyermek véredényei mikroszkopikusak a mi véredényeinkhez képest.
Van, akinek szerencséje van, és mégis sikerül úgy megszületnie, hogy nem lesz nagyobb baja.
 
Azonban sokan vannak, akiknél nem igy van. Ha anya dohányzik, vagy iszik, akkor a vére előbb-utóbb sürübb lesz a kelleténél, s kialakulnak benne kis szigetecskék amelyeket mikroszkópikus férgek alkotnak. ezek összekapcsolódhatnak nagyobb szigetekké amik a vérrögökhöz hasonlíthatóak nagyság tekintetében. Ezek nem tudnak bemenni a magzat kis kapillárisaiba, amelyek eldugulnak.
Ha olyan kapillárisba dugul be, amely épp a láb fejlődéséért felelős, a csecsemő lábának fejlődéséért, akkor ez a csecsemő úgy fog megszületni, hogy nem lesz lába, vagy korcs lába lesz, vagy nem lesz keze, vagy korcs keze lesz. Sajnos születnek ilyen csecsemők.
Ha a külső testén nem is lesz ilyen szörnyű jelenség, akkor lesz majd belül, a belső szerveiben.
Mi van akkor, ha a nő dohányzik, amikor a magzat a testében fejlődik?
Az az igazság, hogy az a kis lény, amelyik ott benn fejlődik, mindenképpen érzékeli, hogy az édesanya gázkamrájában él.
A kis lényben felmerül a kérdés: Hogyan tudok fejlődni, ha az édesanyám gázkamrájában élek? És akkor miért szülessek meg?
Ilyenkor a reproduktív funkciók blokkolásra kerülnek. Ha meg is születik a fiú vagy a lány, és saját maguk még tudnak is gyereket nemzeni vagy szülni, az unokáiknak már biztosan nem lesznek gyerekeik, hiszen a természet leblokkolja a korcs nemzedékeket.
Ez teljesen elemi tudás, és megdöbbentő, hogy sokan nem ismerik.