Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

A Mikro szörnyű hatásairól

2011.01.04.

A mikrohullámú kályha korunk egyik legrémesebb találmánya egészségügyi szemszögből

Hogyan működik a mikrohullámú kályha?

 

 

A mikrohullámok az elektromágneses energia egyik fajtája, mint a fényhullámok és az elektromágneses hullámok. Ezek nagyon rövid elektromágneses hullámok, amelyek a fény sebességével terjednek (299,7 km/sec). A mikrohullámokat a mikrohullámú kályhákban, a telefonos összeköttetésben, a tv-átjátszó állomásoknál, az internetes adások továbbításánál, stb. használják.

Minden mikrohullámú kályhában van magnetron, amelyik az elektromos energiát 2,45 GHz rezgésszámú (ez szuper-magas rezgésszám, ha csak kicsit lenne nagyobb akkor a mellette álló emberek agya felforrna) elektromágneses hullámokká alakitja. Ezek a hullámok hatnak az ételben levő vízmolekulákra. A mikrohullámok „bombázzák „ a vízmolekulákat, arra kényszerítve őket, hogy másodpercenként néhány millió rezgésszámon forogjanak (rezegjenek). Ez nagy súrlódási energiákat gerjeszt, ami az étel eredeti szerkezetét jelentősen deformálja, jelentősen károsítva azt.
Úgy is fogalmazhatnám, hogy a mikrohullámú kályha szétbomlasztja és megváltoztatja a táplálék molekuláris struktúráját a sugárzás alatt.

Az első mikrohullámú kályhát a nácik gyártották „radiomissior” néven, ami nagy lehetőségeket adott a hadseregben az étel készítés gyorsaságának növelésében, ami viszont stratégiailag nagyon fontos egy háborúban.

A háború után a szövetségesek megtalálták a nácik által lefolytatott orvosi-egészségügyi vizsgálatok eredményeit a mikro-k tekintetében. Az oroszok is találtak jó pár modellt a háború után s ők is alapos vizsgálat alá vetették a biológiai hatásait. Ennek eredményeképpen a volt Szovjetunióban betiltották a mikro-k gyártását és felhasználását. Szovjet tudósok nemzetközi szaklapokban is publikálták eredményeiket, melyek széleskörűen leirták a mikro-k egészségre káros biológiai, valamint ökológiai hatásait.

A mikrohullámok különösen károsak a gyerekekre.

 

 

Az anyatejben illetve a gyermekek etetésére használt tejporokban levő L-prolin néhány aminosava a mikrohullámok hatására d-izomérekké változik. Ezek viszont neurotoxikusak (deformálják az idegrendszert) és nefrotoxikusak (méreganyag a veséknek ). Sajnos a gyermektápszerek egy része is, amit a boltokban árulnak, tartalmaz tejport.

A mikro-ban elkészített ennivaló minden molekulája olyan mikrohullámú energiákat tartalmaz ami nem található meg a normális, tradicionálisan elkészített ételben, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy orvosi szempontból a mikrohullámmal besugárzott étel sokkal nagyobb valószínűséggel lehet az emberi szervezetre egészségtelen mint a normál módszerekkel elkészített.
Sok orvosi kutatás bizonyítja már hogy ha a mikro-ban készítjük vagy melegítjük a tejet, gyümölcsöt, zöldséget,stb., akkor az elfogyasztott táplálék hatására a vér szerkezete megváltozik: csökken a hemoglobin tartalma és növekszik a koleszterin tartalma. Persze ezt a megváltozott állapotot a szervezetünk immunrendszere igyekszik helyreállítani, s ez először sikerül is neki, de hát mi újra és újra a mikro-hoz fordulunk, s egyszer csak szegény immunrendszerünk kifárad, már nem tudja felvenni az általunk állandóan odadobott kesztyűt és a fent említett változások állandóak maradnak. Megbetegszünk.

Több országban, így pl. az USA-ban , Svájcban,Svédországban stb. is folytattak a mikro-val klinikai vizsgálatokat.

Furcsa, de az USA-ban egyetlen vizsgálatot nem folytattak le a mikrohullámú kályhákba betett étel megváltozott strukturájának hatásáról az ember szervezetére, bár rengeteg vizsgálat kijelenti hogy mennyire káros a mellette álló emberre, ha működés közben a kályha ajtaja nyitott. Hogy miért, ezt hihetetlen éles eszű olvasóim máris kitalálták.

Pár évtizede Dr Hans Ulrih Hertel, egy nagy svéd magánvállalat munkatársa (akit később kitettek állásából, mert publikálta a mikro klinikai vizsgálatainak eredményeit) és a Luzanni Egyetem egyik Professzora több komoly folyóiratban is publikáltak ( pl. „ Franc Veber „ folyóirat, No19). Írásaikból is kitűnt, hogy a mikrohullámú kályhákban megmunkált étel veszélyeztetheti az egészséget , mert a mikro-ban melegített v. készített étel különösen rossz hatással van az ember vérére. A kutatások bebizonyították hogy a mikro –ban készített vagy melegített étel rögtön megváltoztatja a HDL (jó koleszterin) és az LDL (rossz koleszterin) arányát. A limfociták mennyisége is megnő (fehérvérsejtek).
Ezeket a következményeket orvosi nyelven degeneratív hatásoknak hívják. Ezen gyors hatásokon kívül, a mikrohullámok hatása az ember szervezetében egyéb, hosszú távú hatásokat is beindít, degenerálhat bizonyos sejtcsoportokat, amik aztán újra és újra megkapják ezeket a degeneratív behatásokat, melyek a diszfunkciók növekedésével járhatnak valamelyik szervünkben, az adott ember születési konstituciójának függvényében.

Ezen kívül, amikor a mikro-ba betett étel molekuláit elkezdik bombázni a mikrohullámok, akkor ezek az ételben olyan, új típusú molekuláris kötéseket hoznak létre, amelyek a természetben nem léteznek. Ezeket molekurális radialitikus kötéseknek nevezzük.

A radialitikus kötések u.n. molekuláris szintű rothadási folyamatokat indítanak be.

Azt tanácsolom, hogy aki az egészségével egy picit is törődik, soha ne egyen mikrózott ételt, a gyermekét meg főleg ne mérgezze vele.


Kovács József