Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

A mikro hatásai---folytatás

2011.01.06.
A mikro-nak , sajnos vannak egyéb,nem kevésbé egészségkárosító hatásai is

A mikro használatához még az alábbiakat is szeretném hozzáfűzni, az előző cikk kiegészítéseként


Bármely élelmiszer nagy energiákkal való besugárzása szabadgyökök kialakulásához vezet az adott termékeben , legalább kétszer annyi mennyiségben mint a szokott termikus megmunkálásuk esetén.

 

A szabad gyökök, mint már minden művelt olvasóm tudja, rendkívül veszélyesek az emberi egészségre.

 


Az első csapást természetesen a gyomrunk nyálkahártyája kapja a mikrózott termékektől. Ezért az utóbbi évtizedben hihetetlenül megnőtt a gyomorproblémás, v. fekélyes emberek száma ( ha a kedves Olvasóm megfigyeli egy kicsit a körzeti orvosok szakosodását, meg fogja látni, hogy döntő többségük éppen a gyomor és a bél szakértője—nos ez nem véletlen). A következő csapás májunkat, s ezzel kapcsolatosan epénket éri, majd beleinket, s egyéb szerveinket .
Szomoruan figyeltem meg a múltkor az egyik budapesti gyermekkórházban ahová a Kirko-Egyház karácsonyi jótékonysági ajándékait vittem a gyerekeknek hogy ott is van a folyosón mikro. Ez megdöbbentő, hogy miért nem védik a gyermekeket ettől, és pont egy kórházban, hiszen szegény kicsinyeknek sokkal érzékenyebbek a nyálkahártyái mint a felnőtteknek s ezért könnyebben megbetegszenek a káros szabadgyökök hatására (hát igen, fűzhetné hozzá kedves Olvasóm, ma már a gégeszakorvosok nem foglalkoznak a gyomorral, s annak betegségeivel).

Külön említést érdemel az az egyre inkább terjedő „jó” szokás, hogy a fagyasztott élelmiszereket is „mikrózzák, hogy gyorsabban felengedjenek.

Hiszen ma már arra sincs ideje a háziasszonynak hogy kitegye reggel az asztalra a fagyasztott valamit s utána rohanjon dolgozni. Arra persze majd lesz ideje, gondolják Önök , hogy sorba üljön az orvosi rendelőkben s majd az ott kapott gyógyszerek hivatalosan senkit nem érdeklő mellékhatásainak nyomán a kórházban feküdjön. S ezt nagyon is Jól gondolják, igazuk van.

A fagyasztott ételek mikrózása sokkalta nagyobb kárt okoz az ember emésztési rendszerének mint a normál ételeké. Miért? Azért mert amikor az ételt megfagyasztják, akkor megnövekszik benne a víz mennyisége s amellett hogy a szokásos szabadgyökök keletkeznek, még a hidrogén és oxigén ionok is hirtelen aktivizálódnak benne, ami nagyon káros a szervezet egészére nézve.

Szerintem aki karácsonyra mikrót kapott ajándékba, az jobban jár ha valami másra használja.

Üdvözlettel, Kovács József