Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a wifi

2011.04.06.
A modern  világ sugárzásai sok veszélyt hordoznak magukban

ezért néha érdemes rajtuk elgondolkozni, s nemcsak vakon elhini amit ezen eszközök gyártói vagy eladói írnak, mondanak.

 

1. először, vagy inkább még egyszer szeretnék írni az infravörös szaunákról, ami ma annyira divatos. Egy kicsit néha gondolkodjunk el, valyon a természetben hol találhatunk infravörös szaunát?  mert száraz szaunáról tudok ( ott a sivatag, ki lehet próbálni, milyen klassz. Nedves szaunáról is tudok- pl. a trópusi őserdők--azért az sem semmi, ahogy ott is lehet izzadni!! Tehát ezek a természetben is léteznek, azaz az ember hő-,víz-, egyéb háztartásai mind hozzászoktak ehhez az ezerévek alatt. de valyon hol lehet találni infravörös szaunát a természetben ? Vagyis az ember nevű lény szervezete ehhez nincs szoktatva. Namármost, ha az ember befekszik egy ilyen mű-helyre hogy izzadjon, azzal nagy veszélynek teszi ki magát mert ez a sugárzás bizony akadálytalanul áthalad aa bőrön, a csonton, stb., súlyos betegségeket okozva. Persze az ilyen szaunákat gyártó cégek ennek pont az ellenkezőjét állítják. nem tanácsos hinni nekik.

 

2. másodszor, de nem utolsó sorban : a wifi-ről .A Wifi Hollandiában született, de az ottani tudósok már kezdik kongatni a vészharangokat.
Nemrégiben rájöttek, hogy a Wifi rádióhullámai rosszul hatnak a fákra. Azóta több tudós hajlik affelé, hogy ez az emberekre is rosszul hat. Holland tudósok kiválasztottak 200 nyárfát és elkezdték besugározni őket, mindegyiket más sugárzással, 3 hónapon keresztül. Ennek eredményeképpen rájöttek arra hogy a wifi –sugárzásának kitett fa levelei leszáradtak. Persze a tudósok nagyobb része szkeptikusan viszonyul ehhez a felfedezéshez. Ugyanakkor hollandiában, ahol országos szinten a lefedettség majdnem 100 százalékos, a fák 70%-a küszködik ilyen gondokkal. De 10 éve még csak 10 %-uk. Viszont az ország még meglevő erdőiben nem tapasztaltak hasonló jelenséget.
Nemrég a Daily News-ben bizonyos Filips Aliszter mérnök tollából hasonló cikk jelent meg, amely aggódik a fentiek miatt. Szerinte a pulzáló wifi hullámok sokkal jobban veszélyeztetik az egészséget mint a stabil rádióhullámok. Szerinte azok a fiatalemberek akik szeretik a combukion tartani a notebookot, annak leszenk kitéve hogy nem lehet gyerekük, mert a Wifi sugárzás kedvezűtlenül hat ilyen közelből a ffi ivarszervekre. Ez a mérnök, pont a wifi veszélyitől hagyva elmenekült New Yorkból egy csendes kisvárosba, ahol nem olyan sűrű a sugárzás.
A modern sugárzások közül Aliszter szerint különösen veszélyes a mobil sugárzása mert agydaganatot, vagy rákot okozhat. A nemzetközi Egészségvédelmi Szervezet felmérései szerint azok akik gyakran mobiloznak, 50%-kal valószínűbben betegednek meg daganatos megbetegedésekben.

 

hááát, jobb ha vigyázunk... Kovács József