Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a piramisok

2011.04.12.

A piramisok  mindig is érdekes téma volt,

de a közvélemény elég keveset tud róluk, természetesen

A piramisokban rejtőzik valami hihetetlenül fantasztikus, amiért érdemes minden követ megmozgatni, amit meg kell találni —mondják az archeológusok. A Tudósok még ma sem ismerik igazán a Kheopsz-piramis felépítését. Hát nem fura ? Még ma sem. Csak találgatnak. Csak 2-3 helyiséget, szobát találtak belül, 1-2 járatot—és kész. De makacsul tartja magát az a legenda hogy a hatalmas kőrengeteg belsejében hatalmas labirintusok reejtőznek, amik még feltáratlan bunkerekhez vezetnek. Erről tanúskodnak pl. azok a szűk ventillációs nyílások amik nem ismert hogy hova vezetnek. De az sem hogy mit ventillálnak.
John Kindemann, az ismert archeológus, halála előtt elmondott egy érdekes esetet. Állítólag, 1924-ben talált egy addig ismeretlen folyosót a Kheopsz –piramisban. Ez a Tutankhamon-koporsó megtalálása után történt. Kindemann azt állította hogy bekerült egy hatalmas helyiségbe ami tele volt valamilyen mechanikus szerkezetekkel. Az egyiket egyenesen „antigravitációs készülék”-nek hívta. Hát nem fura ? 20 év múlva, 1945-ben Faruk herceg, Egyiptom királyának fia, „véletlenül „megnyomott a Szfinx alaplapján egy kőlapot (ejnye bejnye, ezek a királyfiak, milyen fura dolgokat csinálnak ) mire egy rejtett mechanizmus lépett működésbe. Ez kinyitott egy folyosót a szfinx alatt, ami mélyen elvezette őt a föld alá, ahol egy hatalmas teremben, a herceg szavai szerint—robotok álltak. De Faruk herceg valamiért nem tudta még egyszer megmutatni azt a helyet, ahol a lefelé vezető folyosó van. ( mivelhogy éjszaka !!!! járt arra—VAJON MIÉRT ? )( a világtörténelem tele van ilyen és hasonló furcsaságokkal) ezért a tudós világ szkeptikusan fogadta a hírt.
A 90-es évek elején végül is a tudósok megpróbálták most már tudományos alapokon. Rudolf Gantenbrink német tudós leküldött egy kisméretű robotot a piramis egyik szellőző nyílásába. Ez a robot már lánctalpas volt, lámpákkal és tv-kamerával volt felszerelkezve. Eléggé drága műszer volt—250 ezer usd- elindult a robot a szűk nyílásban , majd 60 méter múlva egy teljesen polírozott (igen, nem is csak sima, hanem szépen, alaposan kipolírozott ) részhez ért, majd keresztben egy kőfal állta az útját, amelyen a tv-kamerák tanulsága szerint egy kis ajtó volt, két szép nagy kilinccsel, valamiféle sárga fém anyagból (arany ?) az ajtó olyan volt mint egy leereszkedő csapóajtó. Ráadásul mintha már egyszer valaki kinyitotta volna, és rosszul zárta volna el, alul egy kis rés maradt. Hogy ezután mi történt Gantenbrinkkel és a robottal? Nem tudni.

Teljes a hírzárlat.…… folyt köv.

Kovács József