Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

folytatás

2011.04.14.
A piramisok---
A japán tudósok szeizmikus hullámokat engedtek át a piramisokon. Ezek segítségével 3 hatalmas helyiséget találtak . Az egyikhez találtak egy járatot és sikerült bejuttatni egy önjáró kamerát , ami egy 30x5x3 m-es helyiséget mutatott , háromnegyedéig homokkal betemetve. A homokból valamilyen fém konstrukciók látszottak. A rossz világítás miatt nem lehetett kivenni hogy milyenek.
Hogy mi történt azután ? Nem tudni.
Pár éve amerikai történészek nyilvánosságra hozták hogy a szfinx alatt valóban van néhány helyiség. A bejáratot is megtalálták hozzájuk. De ez a bejárat el van rejtve és nem olyan egyszerű mint amilyent Faruk herceg talált 50 évvel ezelőtt. Egy , a szfinxtől távolabb fekvő 30 m mély kútban kezdődik a szfinx alá vezető bejárati folyosó amelyben egy ember csak kúszva tudja megtenni az utat. A Bejárati folyosó kezdete kőlapokkal volt eltorlaszolva s csak véletlenül bukkantak rá.
„A szfinx alatti helyiségekben valamilyen fém konstrukciók vannak, de hogy milyenek azt nem tudni mert még nem fértünk hozzájuk. Ezekből a helyiségekből föld alatti járatok vezetnek a piramisok alatti titkos helyiségekbe.”.---jelentette ki Ahmed Kadri az egyiptomi kormány régiségügyi minisztere.
Egyes amerikai régészek szerint a piramisokat 10500 évvel időszámításunk előtt építették. Vagyis kb. 8000 évvel azelőtt, ahogy tanítják az egyetemeken.—ez azért nem kicsi különbség, ha belegondolunk ! A mai komputeres technika segítségével pontosan belőtték a piramisok helyzetét: az Orion csillagkép középpontjára néznek , legalábbis oda ahol az volt 10500 évvel ezelőtt.
Néhány archeológus úgy véli hogy a piramisok alatti termeket földönkívüliek építették, s a piramisok csak álca amivel azokat eltakarták. A Piramisok alatt egy kompjuterszerű valamit kell keresni, amire ősi szövegek utalnak, mint az örök élet őrzőire, s amelyek a földön kívüli civilizációk által ránk hagyott tudást őrzik az eljövendő nemzedékek számára . a piramisok alatti termekben olyan szerkezetek is vannak amiket az Atlantiszi katasztrófa után sikerült megmenteni a túlélőknek. Pl. antigravitációs gépek, vagy repülő szerkezetek. A legvérmesebb tudósok szerint ideje lenne kövenként elhordani Kheopsz nagy piramisát hogy elkezdhessék alatta az ásatásokat.
Ha ma elkezdenék, akkor 16 évig tartana. Ezután, a földönkívüli technológiával felfegyverkezve, pár hónap alatt össze lehetne dobni ugyanazt a piramist kicsit távolabb.
Persze ma már ezt nem lehet megtenni az egyiptomi kormány engedélye nélkül.
Kovács József