Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

Atlantisz

2011.05.04.

Atlantisz  felemelkedik ?

1940-ben Edgar Kejszi, a híres amerikai tisztánlátó megjósolta hogy Atlantisz fel fog emelkedni a tenger mélyéről.Manapság egyre több furcsa jel utal arra, hogy ez nem is volt olyan nagy melléfogás részéről…….

Ezt a jóslatot a rózsakeresztesek Magisztere,  Rajmon Bernard is megerősítette a”Láthatatlan Birodalom” –című, 1961-ben kiadott könyvében.

Ezután 1968-ban  egy nagyon érdekes esemény történt. Egy Dimitrij  Rebikoff nevű búvárral az Északi - Bimini  szigeteknél, amelyek az Atlanti óceánban levő Bahama-szigetek része, szenzációs esemény történt !!

Úgy tűnt, megtalálták Atlantisz nyomait, azét a legendás országét, amely Platón szerint 12 ezer évvel ezelőtt süllyedt el a víz alá.

Találtak egy objektumot, amit   úgy írtak le, mint egy hatalmas,  egyenlően megmunkált kövekből összerakott hidat, ahol a kövek széleit a víz hosszantartó eróziója már megrongálta.  Ugyanebben az évben Rebikoff   állami segítséggel több merülést hajtott végre a  Bimini környéki óceáni akvatórium körzetében, s több térképet is készített  titokzatos földalatti objektumok megtalálási koordinátáival.  Egyre több bizonyíték gyűlt össze hogy valamilyen ősi utakat találtak, ősi épületek maradványaival, mélyen az óceán  felszíne  alatt. Azóta, már mintegy negyven éve, expedíciók ezrei látogattak el arra a víz alatti vidékre, kutatták az ősi romokat, a legendás  Atlantisz maradványait keresve. Több, kőből épült utat is találtak már  a víz felszíne alatt. De egyik sem vezetett sehová….a legtöbb expedíció amelyik a Bimini-szigetek  körüli  ősi utak feltérképezésére irányult, sikertelen maradt. A víz alatti régészek ásatásokba is hozzáfogtak a  víz felszíne alatt, hogy megállapítsák hogy az utak alapját képező hatalmas, jól megmunkált kőlapok milyen vastagok, de ez nem sikerült. Ezt az erős víz alatti áramlások megakadályozták. Emellett az itteni vizek tele vannak fehér cápával , a tengerfenéken pedig hihetetlen mennyiségű mérges muréna hemzseg. Nem véletlen hogy  a búvárok körében a Bahama-szigetek vidékének a neve nem a legjobban cseng. Egyébként is a Bahama-szigetek a Bermuda –háromszög része. Ezért nem szabad meglepődni azon  hogy több expedíció is nyomtalanul eltűnt azon a vidéken.

1979.március 24-én Jim Bertana amerikai régész merülést hajtott végre az Északi Bimini szigeteknél, este hat órakor, amikor egy világító objektumra lett figyelmes amelynek szárnytávolsága kb. 12 méter lehetett. Ez a háromszög alakú tárgy közvetlenül a tengerfenék fölött araszolva megvilágította azt, majd néhány tekergőző mozdulattal hihetetlenül gyorsan felrepült és eltűnt az égbolton. Ezt  az objektumot a búvárokat váró hajón is jól látták.Folyt. Köv.