Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

Atlantisz folyt.

2011.05.09.
Atlantisz folyt.
Folytatás:John  Marcs, az egyik amerikai búvár az alábbiakat mesélte, 2000-ben : napnyugtakor, a tenger fenekén búvárkodva, jó látási körülmények között észrevett egy emberi figurát, amelyik a régi kőúton járt a tenger alatt. Igen, járt, nem pedig úszott. A búvár teljesen megdöbbent mert ez az ember  búvárruha nélkül járt. Nagyon magas, kb 3 m magas, a búvár felé tartott. Ahogy közelebb ért, a búváron menekülési kényszer lett úrrá-menekülése közben egyre erősödő fejfájást érzett. Mire a felszínre ért, annyira össze volt törve fizikailafg, hogy alig tudott felmászni a hajóra. Ott kiderült, hogy az egész legénységnek fejfájása van, s ugyanakkor jelent meg mint a búvárnak.

A Bimini-utak feltárását közvetlenül követően sok szkeptikus próbálta bebizonyítani hogy azok természetes eredetűek. Ez nem meglepő, hiszen a legnagyobb régészeti felfedezéseknél hihetetlen gyorsan, mintegy vezényszóra megjelennek a szkeptikusok. Ezsen Sinn geológus pl. azt állította hogy ezek az utak a tengeri árapály jelenség miatt jöttek létre. Mások azt feltételezték hogy ezek az utak egyszerűen csak több száz év alatt  összesűrűsödött homok és kis kagylók tömege. Dr Littl Greg, a Georgiai egyetem  profi archeológusa és búvár, a következőket írja : „ az ilyen őrült teóriákat pont azok találják ki akik soha életükben nem merültek a tenger alá, nem látták ezeket az utakat saját szemükkel, nem érintették meg saját kezükkel ezeket a meglepő köveket. Pontosan az expedíciója annyi eredményt hozott ezekről az utakról mint még egy sem, 2004-ben. Az egyik, kövekkel kirakott út alapja alatt egy teljesen ugyanilyen utat fedeztek fel, ugyanilyen, szabályosan kirakott kövekből megmunkálva, majd alatt még egy réteggel még egy ugyanilyen utat. Még mélyebbre nem tudtak ásni ezért Dr Gregg azt a következtetés vonta le hogy ezek nem utak, hanem ősi flak maradványainak teteje, s a fal alja valahol még mélyebben lesz,  az iszap alatt. A második  kőréteg alaposan megmunkált, egymáshoz illesztett kövekből állt. A műszerek a falak tövében üregeket mértek, valamint fémet is jeleztek. Ez nagyon fura, mert sem a Bahama szigeteken, sem a közelben nincs fémlelőhely. A tudós úgy gondolja hogy ez valamilyen ősi oszlopsor lehet, ami tartott vagy talán most is tart valamilyen tetőt vagy épületet.

A kutatók többször is megpróbálták az utak korát meghatározni, s  arra  a következtetésre jutottak, hogy koruk  10-12 ezer év.

Platon szerint Atlantisz 10 ezer évvel ezelőtt  tűnt el.Ha van lehetősége, kedves Olvasóm, látogasson el a Bimini –szigetekre, s személyesen is ellenőrizheti  a víz alatt , hogy ott vannak-e a romok.

Jó kutatást kívánok, Kovács József