Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a dolmenek

2011.06.09.
A  dolmenek a világ sok csodája közül az egyik
A meglepő dolmenek.A hegyi manók lakóhelyei, a hegy szellemeinek lakóhelyei ?A dolmenek ősidők óta megvannak. Ha közel megyünk hozzájuk, megjelennek extraszenz képességeink, melyek persze után elalszanak, ha eltávolodunk tőlük. A dolmenek gyógyító erővel is bírnak, beavató szent helyeknek tartják őket azok a népek, melyek földjén találhatóak. Éjszaka mintha titokzatos fények szűrődnének ki belőlük…. A sámánok szerint, ha az ember egy órát tölt egy ilyen megalit építmény belsejében akkor többet tanulhat mint tíz év alatt. Ezekben a dolmenekben be lehet lépni más dimenziókba is, tehát a beavatottaknak a dimenziókapu szerepét is betölti. Sokan vitatkoznak a dolmenek rendeltetéséről, s arról hogy mikor és kik építhették. Csak egy a bizonyos, hogy több mint 10.000 éve…..

Voltam egyszer,  15 éve,  Krasznodar városától nem messze  a hegyekben (Oroszország , a Google-ben látható), a Zsane folyó   mellett , Gelendzsik üdülőhelytől nem messze ahol rengeteg ilyen dolmen  rom van, s van amelyik egészen jól megmaradt. Rengeteg turista jár arrafelé, nem kevesebb mint az egyiptomi piramisoknál. Be lehet mászni a dolmenokba. Én is bemásztam az egyikbe a bejárati  lyukon. Az ősi falakon belül is néhány ősi jel látható, s valami különleges szellemnek az állandó jelenléte tapasztalható. Szinte érezni a tető gyanánt szolgáló sok tonnás ősi dolomit lap lüktetését. A dolmen közepén térdre ereszkedve éreztem, mintha különös áram bizsergetné tagjaimat . Utána átmentem egy-két más dolmenbe is és éreztem hogy az energia teljesen más jellegű. A dolmenek, ugyanúgy mint az azték és a szkíta piramisok különleges energetikai pontok a föld testén. Erősen pozitív energiasugárzással bírnak . Régóta ismeretes, hogy ezekben a dolmenekben könnyebben teherbe lehet egy nőt ejteni (úgy értem, ha egyébként nem sikerülne). A  dolmenen belül még a legnagyobb hőségben is nyirkos hideg uralkodik. Az archeológusok szerint a dolmenek i.e.1000-től i.u.1000-ig temetőként szolgáltak , jobban mondva ide hordták a halott emberek csontvázainak csontjait. Ma már persze ezeknek a csontoknak híre-hamva nincs .

A dolmenok az egész Kaukázus területén megtalálhatók, szétszórva.

Vannak speciális dolmenek is. Itt az ősi sámánok, több ezer évvel ezelőtt, mikor érezték hogy közeledik a haláluk, bezárkóztak, s hetekig nem ettek csak vizet fogadtak el. Speciális meditációkat  végezve átmeditálták magukat a halálba. A dolmenek a világ más országaiban is megtalálhatók. Úgymond körbeölelik a Földet, s meghatározóan hatnak az emberiség szellemi fejlődésére. Őrzik a természeti erők egyensúlyát is.

Minden egyes dolmen,  a Nap és a Hold  speciális kölcsönhatására egy bizonyos  időpontban rezonálni kezd a természetes sugárzásokkal és  aurája  egy hiperboloiddá alakul. Ha ebben a pillanatban ott vagyunk, akkor a dolmen gazdája felel a kérdéseinkre. Egyszer , mikor nem turistaszezonban jártam ott, nekem is válaszolt…..

S amit mondott az teljesült……Prof. Kovács józsef