Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

A Golf-áram

2011.06.15.
A Golf-áram  eltűnt !!!!!
A Golf áram nincs többé.Európát északi sarki fagyok fenyegetik.

Egyes tudósok véleménye szerint  a Mexikói-öbölben történt katasztrófa hatására 2050-re az emberiség 2/3 része kipusztul.

Tavaly augusztusban a Fraszkait Olasz Nemzeti Laboratórium munkatársa (Olaszország), Dr Zangazi  valódi információs bombát robbantott. A kozmikus felvételeken alapuló számításai szerint a gigantikus Golf- áram, amely Európa klímáját nagyban befolyásolta, gyakorlatilag megszűnt létezni. A Golf –áram nem más mint egy meleg óceáni folyó, amelyik a Mexikói -öbölben kezdődött, elhajolt Florida felé és az USA keleti partvidéke mentén áramlott, utána elkanyarodott Amerikától, egyre szélesebbé vált és lelassulva  elérte az Atlanti –óceán északi részét és Norvégiát.

Azonban, 2010 áprilisában egy robbanás következtében egy British Petróleum tulajdonában levő úszó olajfúró szigeten megtörtént az emberiség történelmének legnagyobb olajkatasztrófája . Egészen augusztusig, amikor állítólag sikerült elzárni az óceán fenekén levő nyílást, hatalmas sugárban tört fel belőle az olaj, s mind beleömlött a Mexikói-öböl vizébe. Az olajfolt ellen a Corexit családba tartozó diszpergenseket vetettek be. Ez megnyugtatta a közvéleményt. Igen ám, de a helyszín MA IS SIRALMASAN NÉZ KI. A vízben hatalmas olajfoltok állnak, van olyan pl. Amelyik 16 km hosszú és  90 méter vastag. A kisebb méretűekből rengeteg van. Zangazi szavai szerint „a hatalmas mennyiségű olaj, amely egyre növekszik, már akkora mennyiségekben van jelen a vízben ami már az egész bolygó klímájára hatással van. A műholdfelvételeken jól látható hogy  eltűnt az Észak –Atlanti áramlás, a Golf –áram pedig kisebb folyószeletekre szakadt, Észak-Karolina partjaitól 250 km-re. Bolygónk thermogalikus érrendszere, ahol a meleg víz átfolyik a hidegen, nem csak az óceánra, de az atmoszférára is erősen hat, 7 km magasságig. Mivel az Észak-atlanti területeken ez a megszokott jelenség most nem tapasztalható, ezért már a múlt nyáron a Föld atmoszférájában érezhető változások álltak be: eddig nem tapasztalt melegek , Közép-európában szárazságok, majd áradások voltak, még hatalmasabb áradások voltak Indiában, Pakisztánban és másutt.

folyt. köv.  Kovács József