Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a golf áram folyt

2011.06.21.
A klímaváltozás -folyt.
Több tudós egybehangzó véleménye szerint  a Golf-áram halálának következményeit hamarosan az egész világ megérzi majd. Nem véletlen hogy a kanadai parlament nemrég létrehozott egy különleges bizottságot a Kanada melletti parti vizek állapotának kontrollálására . És az sem véletlen hogy ennek a bizottságnak az elnöke az Amerika-szerte közismert óceánbiológus,  Ronald Rabbit. A bizottság jelentéseiből kiviláglik, hogy a Golf –áram régebbi medencéjében nem tapasztalható semmilyen vízmozgás, illetve hogy a korábbi Golf-áramtól keletre 1000  km-re kialakult egy újabb, melegvízű óceáni áramlás. Eszerint viszont a Golf-áram egy újabb helyen újra elkezdi működését? De még ha így is van a globális klímaváltozást nem kerülhetjük el.Ez milyen következményekkel járhat ?

Ha a Golf-áram teljesen eltűnik  (hiszen ennek még mindig fennáll a lehetősége),  akkor pár év múlva Európában a középhőmérséklet leesik 9 fokkal. Ha ez tényleg bekövetkezik, akkor Franciaország és Spanyolország Grönlandi hőmérsékletekkel fog rendelkezni. Azért, ha  a Golf-áram nem teljesen tűnik el hanem csak arrébb megy 1000  km-rel, akkor is Franciaország időjárása hasonlatos lesz a szibériai  déli övezeti tundrák időjárásához . így a bordói természetesen kifagy, a narancsligetek is, stb. több szakember szerint az események már elkezdődtek. Ebben az évben, télen , Németországban már hosszú ideig tartotta magát a 10 cm-es hóréteg, amire 100 éve nem volt példa, s néha -20 C-os fagyok is voltak. 2010 decemberében Nagy-Britanniában olyan erős fagyok voltak, hogy két repteret is emiatt be kellett zárni.

Az sem véletlen hogy Európa olyan rohamtempóban építi az Ukrajnát északra elkerülő gázvezetéket és a déli gázvezetéket Törökországon és Ausztrián keresztül. Ezt sok elemző szerint nem csupán azért teszi, hogy elkerüljék a bizonytalan magyarokat és a zűrzavaros, a csapokat minduntalan elzáró ukránokat. Hiszen akkor nem kellene ilyen veszett tempóban épíytkezni. A legfontosabb ok— a beköszöntő hidegtől  való megmenekülés. S pontosan ezért nem elég egy csővezeték, hiszen egyszerre kettőt is építenek.

Az EU a Szaharában elkezdte tervezni a Napvárost, amely 400 milliárd euróba kerül majd. Ez a szupermodern technológiai csoda rengeteg  napenergia erőműből áll majd, ahonnan az elektromos energiát nagyfeszültségű távvezetékeken fogják az EU-ba szállítani. Innen szeretné majd Európa kapni az össz-energia szükségletének 15 %-át.  A projektben  a 20 legnagyobb német vállalat, pl. a Siemens is részt vesz.

Ámde a téli fűtés még nem is  a legnagyobb probléma. A legnagyobb az hogy mit is fogunk enni ha mégiscsak eltűnik a Golf-áram ?

Az előzetes  számítások szerint emiatt az emberiség 2/3 része kihalna. Sok számítás szerint az emberiséget már 2030-ban tömeges éhínség fenyegeti. Lesznek olyan területek, ahol az addig bő termés tundrává változik, lesznek olyanok ahol a Nap heve mindent kiéget, s homoksivataggá változnak. Az energiaválság globalitása megköveteli majd, hogy 2030-ban a mezőgazdasági kultúrák  egy részéből is energiát állítsanak elő, a közeledő jégkorszak  miatt.

Egyes szakértők szerint, ha 2020-ra nem sikerül elvileg új  fajta energia előállító berendezéseket létrehozni, akkor az évi növénytermelés felét bio-üzemanyagként kell majd felhasználni, ami tömeges éhínséget okoz.Ámde reméljük hogy ezen borúlátó előrejelzések nem bizonyulnak igaznak. Kovács József