Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

az óriásokról

2011.07.22.
Vajon a piramisokat emberek építették?

Vajon ki építette az egyiptomi piramisokat ?Fura kérdés, vágnák rá sokan, hiszen tanultuk, még általános iskola 6. osztályában, hogy az egyiptomiak, s azt is hogy hogyan—szegény primitív párák hatalmas kőtömegeket mozgattak meg oly módon hogy össze vissza huzigálták őket mint a kirakós játékokat. Nagy is volt közöttük a halandóság…

Hááát, kedves Olvasó, hogy is fejezzem ki, ez a hivatalosan oktatott változat csak egy a többféle változat közül. A többit azért nem publikálják mert alaposan felbolygatná eddig rögzült világképünket.

De nézzünk csak egyet közülük:

A földön már régóta találnak a régészek óriási csontvázakat, csontmaradványokat, melyek igazolnák hogy azok a népmesék amelyek az óriásokról szólnak, nem is voltak annyira mesék.       

 

 

 

 Igazolnák, ha…rögtön nem titkosítanák ezeket a felfedezéseket. De ma , az internetnek köszönhetően néhány felfedezésre mégis fény derül.

 

 Miért pont az internetnek köszönhetően ? hát mert oda anonim fel lehet tenni, majd büntetlenül eltűnni. A megtalált csontvázak 10-15 méter magas emberekről árulkodnak . De ! ezeknek a  hatalmas csontvázaknak az agytérfogatuk is  sokkalta nagyobb mint a mai embereké. S pont itt a bökkenő—a térfogat alapján azt kellene feltételeznünk hogy nálunk jóval okosabbak, zseniálisabbak voltak. Sokan fel is tételezik, sőt őket tekintik az atlantiszi civilizáció megtalált tagjainak.

folyt. köv.