Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a óriások-2

2011.07.23.
az óriások folyatása

 

 

 

 

Több forrásból is tudjuk hogy Atlantisz egy részét óriások népesítették be .

 

Valamikor , több tízezer évvel ezelőtt hatalmas háború robbant ki az óriások és  mások között, mely során a fél földet megsemmisítették, hisz bőven bevetették az akkor már rendelkezésükre álló lézerfegyvereket, atomfegyvereket . A háború miatt lakhatatlanná lett földről az óriások és mások is  kiköltöztek más bolygókra, s ma is onnan látogatnak minket, az elvadult földön megmaradt, az állati szintre lesüllyedt, majd onnan  újra fejlődésnek indult távoli rokonaikat, akik e szerint a teória szerint egy kipusztult emberiség atomháború után fennmaradt szerény populációjának elkorcsosult írmagjai lennénk.

 

 Eléggé hihető teória, ha csak arra gondolunk hogy a fokusimai japán atomszerencsétlenség után már hány mutáns állat született, vagy ha arra gondolunk hogy a csrnobili szerencsétlenség után már hány mutáns (és természetesen titkos táborokba zárt ) ember született.

Hogy jönnek ide a piramisok ? Hát úgy, hogy ha megnézzük a méreteket. A hatalmas óriás embereknek  ezek  teljesen normális méretű kövek  voltak amelyeket fel tudták emelni, megmunkálni,  a helyére tenni stb.

Bár ez is csak egy teória, mert erre sincs konkrét bizonyíték mint sok másra sem…… Kovács József