Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a halak civilizációja

2011.08.09.

Teremtés királya--merre vagy ?

Lehet hogy mégsem az ember a teremtés királya ?Az Indiai –óceán partján lakó több száz milliós embercsoport többek között megőrzött egy ősi legendát arról, hogy az emberek valaha halak voltak, majd hal-emberek, s csak ezután váltunk emberekké. Az antropológusok egy csoportja úgy gondolja hogy ez nagyon is lehetséges, hiszen a Föld történetében volt egy olyan korszak amikor nagyon hideg éghajlat köszöntött ránk, s az emberiség félig vízi életmódot kellett hogy folytasson, s nem kizárt hogy több  embercsoport az óceánok mélyebb részei felé orientálódott. A sok úszás fokozatosan ahhoz vezetett hogy az ember testéről eltűnt a szőrzet, s kopoltyút is növesztett, miközben a tüdeje is megmaradt. Utána már a tüdőre sem volt szükség ,s nem is kellett többé kijönniük a víz alól.

De ha a másik oldalról megyünk a kérdés elé akkor  gondoljunk arra a materialista dogmára,  miszerint az élet a Földön a vízben született (dogma=megkérdőjelezhetetlen igazság) .Ezért, ha a világ óceánjaiban valamiféle civilizáció lakik, akkor az legalább 1 millió évvel öregebb mint a föld feletti civilizáció.

El tudja képzelni a kedves Olvasó hogy  ez milyen hihetetlen következményekkel járhat?

Hááát, jobb ha kicsit gondolkozunk ezen.

Azt nem árt eleget hangsúlyozni, hogy ha az emberiség a Föld felszínének a 70-80 %-át már elég jól ismeri, akkor a Föld víz alatti részénél ez korántsem igaz. Annak még a legoptimistább becslések szerint is csak 5-6% -át ismerjük, ami, valljuk be, hihetetlenül kevés.

Több titkos kutatás  eredményeinek ismeretében nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagy valószínűséggel a víz alatt létezik valamiféle ember-hal civilizáció, s annak egyes egyedeivel néha találkozunk is.Nézzünk csak egy-két  makacs tényt amit már nem lehet titkolni :A delfinek.

A 60-as évek óta tudjuk, hogy  a delfinek agya akkor amint az embereké, de a benne levő tekervények, kanyarulatok száma kétszer akkora !! Azt is régóta tudjuk hogy a delfineknek kollektív tudatalattijuk van. Meg tudják különböztetni saját magukat a tükörben látott tükörképüktől, azaz jól körülhatárolható én-képpel rendelkeznek amit bizonyos értelemben ego-nak is nevezhetnénk. Azt is megfigyelték már hogy a tanult viselkedésmintákat átörökítik a következő nemzedéknek. A delfinek fütyülése nem egyszerű fütyölés, az általunk nem is hallható hullámtartományokba is átmegy, s rengeteg hangból tevődik össze. Amikor a delfinek fütyülnek egymásnak, akkor mindegyiknek más a neve. Igen, a neve, mert a modern agykutatás  megállapította, hogy a fütyülést ők szavaknak értelmezik, nem pedig egyszerű füttyjelként. Sőt, ami még ennél is megdöbbentőbb : két delfin tud beszélni  a harmadikról, a nevén nevezve őt.

Persze , nehogy azt gondoljuk hogy ez minden , amit a delfinekről tudnak….. csak hát amit „ők” tudnak azt nekünk nem szabad tudni.

Ez a fajta gondolkodásmód a Kirko-parapszichológusoknak teljesen ismerős, hiszen már az ókori görögöknél is volt aki ezotériát tanulhatott, s volt aki csak exotériát. Ez a mai társadalomban is így van, pl. nálunk Magyarországon is. Ez az oka annak is hogy  a Kirko Szabadegyetemre sem veszünk fel bárkit. A felvételi vizsgákon mindig van olyan, akit eltanácsolunk. Persze, hogy miért van így, annak súlyos okai vannak , amit Püthagorasz már 2000 évvel ezelőtt megmagyarázott a vájt fülűek számára .

Ezért MI nem is kárhoztatjuk azokat akik rengeteg tudást felhalmozván, rejteni próbálják a tömeg előtt….Ehelyett, mármint a kárhoztatás helyett, ami egy kifejezetten passzív életmód, Mi aktív életmódot élünk : tanulunk és tanulunk, s tudásunkat igyekszünk az életben is kamatoztatni.

folyt.köv.

 

 Kovács József