Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a halak civilizációja-2

2011.08.10.

folytatás

Vajon honnan lehet a delfineknek ennyi, emberhez hasonló tulajdonsága ? Hát onnan, hogy ők a víz alatti civilizáció elkorcsosult, visszafejlődött egyedei.

 

 

 Hiszen, ha jól meggondoljuk, akkor a víz feletti civilizációnak is vannak ilyen  törzsei, akik az evolúció zsákutcájába tévedve elkorcsosultak. (most nem konkrétan valamelyik szomszédjáról beszélek, kedves Olvasóm), hanem pl. a Jávai- majmok egyik csoportjáról, aki a napfelkeltét úgy üdvözli hogy kimegy a tengerpartra , s tenyerét a Nap felé fordítva várja annak felkeltét, majd rituális üvöltésbe kezd amikor  a Nap sugarai a kezét érintik , s rituálisnak tűnhető tánccal fejezi be a szertartást. Ők lehetnek talán az emberi civilizáció azon kevés morzsái akik a vízözönt  a jávai hegycsúcsokon túlélve megmenekültek. S mivel már akkor sem a legcivilizáltabbak közé  tartozhattak , utána pedig, miután  az újonnan alakult tenger  elvágta őket a világtól, megindult lassú degradációjuk. Emberi  szokásaik, érzéseik az év százezredek alatt kivesztek, s ma már állati szinten tengetik életüket. Vagy akár arról a gorillafajról is beszélhetnék, „aki” derékig beleáll vízbe  s úgy kezd mosakodni mint egy ember.

Nem mellesleg, ma is megfigyelhető az emberiség egy része  lassú degradációjának folyamata.


Hogy hogyan is? Gondoljon csak kedves Olvasóm, azokra  a jelenetekre amikor az autós akkor is átszáguld a zebrán amikor a szegény öreg nénike már lelépett , vagy arra hogy ha valaki elesik a járdán (Budapesten) már senki sem megy oda hogy segítsen neki, akkor sem ha nem csöves esik el hanem egy jól szituált hölgy (az egyik páciensem mesélte). Emlékszem még röpke tíz évvel ezelőtt többen is odaugrottak. A jóság, az együttérzés kezd kiveszni egyesekből. Az ilyen emberek már megindultak lefelé a lejtőn, a degradálódás felé. Szerencsére mindig van egy kisebbség, minden civilizációban, amelyik Ember tud maradni.

Például az egyik tanítványom a  legmagasabb fokú emberségről tett tanúbizonyságot amikor egy hajléktalant annyira megsajnált hogy felvitte a lakásásra, megetette, megmosdatta s úgy engedte útjára. Örülök hogy a Kirko  ezoterikus Szabadegyetemen ilyen emberek tanulnak.A mai  fiatalokat csupán a Darwinizmus tanaira oktatják az iskolában, ami nagy hiba -- annak idején a tudósok egyik kongresszusán  a résztvevők  65%--a megszavazta hogy ez  legyen az uralkodó elv (vagy nevezhetjük filozófiai értelemben, vallásnak is), s a többit dobják el--- Hiszen már Hérodotosz és Platón is kifejtették írásaikban, hogy az ember valaha kétéltű volt, azaz egyaránt képes volt a víz alatt és a szárazföldön is élni. Az ősi indiai szövegek is beszélnek a Dogonok víz alatti   civilizációjáról. Több olyan állatról is tudunk, amely a vízben is élt s az emberek csak véletlenül találkoztak velük, mindkét faj nagy rémületére. Pl. a középkorban a leírások szerint találtak egy olyan állatot akinek az arca emberi archoz volt hasonló, fehér szakálla volt , a teste viszont olyan mint egy hatalmas béka. Az örményországi Van tóban (ami olyan Balaton méretű csak sokkal mélyebb) a XVI. Században ugyanilyen lényt figyeltek meg, a krónikák szerint. A londoni  városi pletykák arról suttogtak, hogy  Oxford épületében egy évig élt egy kétéltű lény, szigorú titokban.A mai világban is történnek találkozások a két civilizáció képviselői között.Folyt.köv.