Aktualitások
2020.04.16.
 Sorozat indul Dr Paul Clayton könyvéből

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

a halak civilizációja-3

2011.08.11.
folytatás

 

 

Ma is találkoznak többen 

 

 

a víz alatti világból származó lényekkel.

 

 

 

 1979-ben Amerikában találtak egy partra vetett fura lényt, akinek halfarka és emberhez hasonló feje volt.Több tengerparti városban is tartja  magát az a legenda hogy a tengerben kétéltű emberek élnek akik  halakat terelgetnek mint a szárazföldi pásztorok a nyájat. A lény leírása minden városban hasonló : 16-17 cm magas, kidudorodó hassal, a lábai helyett uszonyok láthatóak, a kezén négy ujj van, közöttük úszóhártya, a bőre olyan színű mint a Hold, a haja pedig zöldes-fekete a lábai és kezei rövidebbek mint az emberé, nem csak a kezein nőnek karmok hanem a görbe orra vége is egy hatalmas karomban végződik, olyan mintha delfincsőr lenne csak hegyesebb. A nyaka nem olyan mint az emberé hanem a feje rögtön átmegy a testébe. Az állkapocs alsó része a cápáéhoz hasonló.Iránban a kétéltű embert ősidők óta runan-sahnak nevezik, s a tengerek és a folyók urának tekintik.

Azok a halászok kik látták, azt mesélik róla, hogy a többi tengeri lény messziről megérzi a közeledtét. Runan-sah odaérkezése előtt 2-3 perccel a halak fura táncba kezdenek, s ráadásul úgy mintha a farokuszonyukra állnának , s közben fura, bugyborékoló hangokat hallatnak.

Runan-sah mély, torokhangú bugyborékolással felel….Az ezotérikus, metafizikus  gondolkodásmód megengedi hogy elhiggyük ezeket a mendemondákat, népmeséket. Hiszen mi tudjuk hogy a valóság talaján születtek. Azonban azt is értenünk kell, hogy  ha valóban létezik egy ilyen civilizáció az óceán mélyén akkor az  a  mienktől jelentősen különbözik……

Kovács József