Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Aktualitások

Új sorozat--- miért is érdemes nálunk tanulni ?

2011.08.19.

Új sorozat  kezdődik, amely néhány végzett diák  diplomamunkájából tartalmaz részleteket

 melyeken keresztül a kedves Olvasó megérti, milyen hihetetlen hatással volt  az itt végzettek életére a Kirko Ezoterikus Szabadegyetemen  töltött idő.

 Minden diákunk diplomamunkájából helyhiány miatt nem tudunk idézni, ezért elnézést kérünk. Akiktől nem idéztünk, az ő munkájuk is ugyanolyan értékes.

1. Részlet  Szanyi  Hajnalka diplomamunkájából

 

 

A parapszichológia megadja mindazt az életben, aminek a segítségével szeretetteljesebbek lehetünk, megérthetjük az életben bekövetkező történések valódi okát, segíthetünk az embertársainknak egy teljesebb élet megélésében, ahol a saját életüket élhetik, álarcok nélkül, így boldogabbak és elégedettebbek lehetnek.

Megtanulhatjuk, az energiáinkat kezelni, a feladataink szempontjából a megfelelő dolgokra irányítani, hasznosítani.

Megérthetjük betegségeink eredeti okát, tudomást szerezhetünk róla, hogyan tudunk ezekből a betegségekből meggyógyulni.

Egyszóval, segítséget kaphatunk az élet minden területén, hogy jobb emberré váljunk, és ha ezt valaki kéri, őt is hozzá segítsük.

KöszönetnyilvánításHálás köszönettel tartozom Prof. Dr. Kovács József Tanár Úrnak, a rengeteg tanításért, tudásért, amit kaptam tőle, amivel megadta a lehetőséget, hogy tudjak segíteni a családomnak, barátaimnak, a hozzám forduló embereknek, s amely tudás jelentősen megváltoztatta a gondolkodásmódomat, s aki mindig készségesen segített, amikor problémáim voltak.

Egy példával tudnám a legjobban bemutatni, mennyit is ér számomra a Tanítása:

Pár hónappal ezelőtt éjszaka autóval mentünk hazafelé, amikor közvetlen előttünk egy autó a körforgalomból kihajtva felszaladt egy szalagkorlátra. Visszatolattunk, hogy segítsünk neki, de addigra már egy pillanat alatt felgyorsult a szívverésem, megijedtem, mi lesz most, mi történt az autóban ülőkkel, mikor és hogyan jutunk haza, hiszen a két gyermekünk is ott ül az autóban, ki bírja-e húzni az autónk az ő autójukat, de mindezek a kérdések pár másodperc leforgása alatt történtek. Majd nyugtatgattam magam lesz, ami lesz, most segítenünk kell nekik. Kiszálltam az autóból, hogy segédkezzek a két autó koordinálásában, amikor a fiam kiabálását kezdtem hallani az autóból: anya, anya… Odamentem hozzá és újra megijedtem. Magamat láttam kívülről. Erős szívverése, remegő kezei, kétségbeesett arca segítségért kiáltott. Magamhoz öleltem, felülkerekedtem a saját nehézségeimen és azt mondtam neki: „Balázs, figyelj rám és próbálj megnyugodni. Most vivation légzést fogunk alkalmazni. Ez segít, megnyugtat.”  Balázs már ismerte a légzést, mivel esténként hallotta tőlem, érdeklődött felőle, sőt volt úgy, hogy rövid időre ő is bekapcsolódott. Együtt elkezdtük a vivation légzést és pár perc után már érezhető volt a különbség. Mindketten megnyugodtunk.

Ebou, a lányom végigaludta az egészet. Az autót sikerült lehúzni a szalagkorlátról és még el is tudtak vele menni. Mi is rendben hazaértünk.

Ha csak ezt az egy dolgot tanította volna meg nekem a Professzor  Úr, már megérte volna, hiszen ezt bármilyen helyzetben, bármikor elő tudom venni, mindig velünk van, és az anyák tudják a legjobban mit is jelent egy ilyen segítség a gyermeküknek....