Aktualitások
2022.11.18.
 A rűnaszkripteket pozitívan használtam fel a gyógyulásban

2022.10.12.
 tapasztalatok a runa mágia tanfolyam résztvevőitől

2022.06.30.
 A rontás önmagában igen széles körben gyakorolt tevékenység


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

Transzperszonális pszichológia

 Ezt az osztályt csak a 2 éves parapszichológia sikeres elvégzése (sikeres vizsgák) után lehet  elvégezni.

 

 

A transzperszonális pszichológia eszköztárából sok gyakorlati dolgot tanulnak a tanulók: meditációs technikákat, relaxációs módszereket, normál tudatállapotban végezhető módszereket, az agy alfa-, béta- illetve théta állapotában végezhető módszereket.

 

Minden emberben benne rejlenek a veleszületett különleges képességek. A nálunk tanulók ezeket a képességeket hozzák elő, illetve fejlesztik.
A képzés során nagyon sok egyszerű  és bonyolult meditációs technikát tanulunk, melyek  megváltoztatják az ember sorsát, emellett  nyugtató, illetve egészségvédő hatásúak.
A képzés során nagyon sok a mély transzállapotban végzett meditáció, mert a transzperszonális tapasztalatok segítenek a tudatalattinkból előhozni az ott szunnyadó tapasztalatokat, feldolgozni azokat, és új emberként ébredni rá erre a világra. 

Tananyag:     

 

 

Párkapcsolati krízisek, azok megoldásaik, párkapcsolati elemzések, különféle betegségek lelki okai és megoldásuk .   

2. Szuper parapszichológia: 

 

- Auradiagnosztika, auraérzékelés, a 3.szem megnyitásához vezető speciális gyakorlatok.

- Védelmek a negatív emberektől származó energiák- , és egyéb energetikai hatások ellen, melyek akarva-akaratlanul is rontják a sorsunkat.


- Kapcsolatteremtés a spirituális világokkal, különleges energetikai- információs csatornák használata sorsunk változtatására. Sorsunkat nem  tudjuk megváltoztatni, vagy csak nagy nehézségek árán, hosszú évek alatt. Ám ha megtanuljuk a kulcsokat, melyekkel nyithatók elménk titkos csatornái, akkor ez sokkal gyorsabb és könnyebb.

- Párkapcsolati problémák okai és módszerek azok kijavítására.

- A pénzzel kapcsolatos problémáink okai, a szegénység okai  és átalakításuk módjai, a sikerhez vezető gyakorlati spirituális  módszerek magtanulása.

- A betegségek okai és meggyógyításuk különleges spirituális csatornákon keresztül.

- Életutunk  teljes átalakítása. Ehhez meg kell tanulnunk, hogy helyes irányban haladunk-e, majd módszereket tanulunk életutunk áttranszformálására.

- Utaztatás múlt életeinkbe, a jövőbe, egyéb  helyekre speciális transzállapotban. Bár ezek az utaztatások fergeteges, felejthetetlen élményt nyújtanak, tanulóink elsősorban nem ezért  élik át és sajátítják el a módszereket, hanem azért mert így  pl. meg lehet oldani a múlt életeinkből ide áthozott problémákat, meg lehet javítani sorsunkat.

- Szupervizualizáció külső pontból a problémáink okainak megtalálására . Itt olyan módszereket tanulnak a hallgatók,  amelyekkel egy pillanat alatt meglátják az életben felmerülő problémák okait.

- Szuper intuíció kifejlesztése és kapcsolatfelvétel felsőbb énünkkel.3.Prenatális prpblémák  az ember fejlődésében szolgálatában:

    A prenatális életünk a fogantatás pillanatában  kezdődik . Amíg  az újszülött  az édesanya méhében van, rengeteg hatás éri a külvilágból. Ezek közül a legfontosabb, hogy várták, vagy csak véletlenül született, szeretik-e amíg ott belül él, vagy sem, stb. A felnőtt ember élete nagyban függ ezektől a hatásoktól. Ezeket a hatásokat az  ú.n. „újjászületési folyamat" segítségével tudjuk tanulmányozni, amikor az agyunk 13 Hz rezgésszámon, vagy még mélyebben rezeg.

 

Ezt legkönnyebben a speciális „transzlégzés” segítségével érjük el, melyet tanulóink tökéletesen elsajátítanak a gyakorlati órákon, s megtanulják a páciensek kezelésében is alkalmazni. A fent említett hatásokat nem csak tanulmányozni tudjuk, hanem a transzperszonális pszichológia segítségével módosítani is tudjuk, ezáltal javítva a páciens sorsát, párkapcsolatát. 

  • a 3.szem megnyitásához vezető speciális keleti gyakorlatok  
  • kapcsolatteremtés a spirituális világokkal
  • párkapcsolati problémák okai és megtalálásuk módjai
  • a pénzzel kapcsolatos problémáink okai és átalakításuk módjai  
  • életutunk átalakítása
  • kapcsolatfelvétel a spirituális világokkal
  • különleges energetikai rendszerek használata életviteli problémáink megoldására
  • múlt életeink és a jövőnk vizsgálata mély transz állapotban, a tapasztalatok felhasználása mostani életünkben 
  • légzőgyakorlatok,  tisztítógyakorlatok, zárak, mantrák, relaxációk a belső harmónia és az egészség megteremtése érdekében

 4. Rúna mágia

 

Ezt már csak azok a tanítványok tanulmányozhatják akik 6. éve járnak a Kirko-ba.

 

A Rúna- mágia egyfelől nagyon hatásos és sokoldalú, másfelől olyan veszélyeket rejthet magában, amiket csak tapasztalt mester vezetésével lehet  kikerülni.

Többféle rúna ismeretes: magyar, skandináv, orosz, szibériai sámánrúnák.

 

Ezek közül a legjobbaka hatásaivbal ismerkedünk.

 

Erős hatásuk van az alábbi területeken : párkapcsolat, pénzügyek, stb.