Aktualitások
2017.08.12.
A gondolatok ereje 1,2.rész

2017.08.12.
 A gondolatok ereje 3.rész

2017.08.31.
 A gondolatok ereje 4.r.


A összes aktualitás megjelenítése »

Hírlevél

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elérhetőség
Kirko Ezoterikus Szabadegyetem

Cím: Budapest VII., Rákóczi út 12.
Telefon: +36 70 422 2599

E-mail: info@kirko.hu

egészségessé vált emberek hálás emailjei

 

 

 

 

Alábbiakban néhány levélrészletet közlünk, a teljesség igénye nélkül, hogy láthassák, mennyire eredményes nálunk a holisztikus módszerek átadása (itt parapszichológiai  ráhatásról  van szó, ahol a betegek szervezete saját magát gyógyitja meg, vagyis spontán öngyógyulás történik, ami a fény erőinek köszönhető).

 

 

1. levél:

 

 

Szeretném megosztani a gyógyulásommal kapcsolatos eddig történt eseményeket.

A fizikai változásokról: A bal kezem, vállam és lábam sokat erősödött azóta. A kezemmel képes vagyok már pl. kinyitni konzervnyitóval egy konzervet.

Eddig ehhez a bal kezem még nem volt elég erős. A bal lábam kicsit vékonyabb lett az évek során a jobb lábamhoz képest. Most a járásom sokkal biztosabb lett, és a két lábam vastagsága is egyforma már, azaz szabad szemmel nem látható vastagságbeli különbség.

Egyéb érzetekről: Észrevettem, hogy az erősödésemmel párhuzamosan másképp működnek a csakráim. A gyökércsakrától kezdődik mindig és úgy érzékelem, hogy pár napig aktiválódik, miközben a szervezetem tisztul, majd pár nap után a következő csakra nyílik meg,  és ez folytatódik egészen a koronacsakrámmal bezárólag.

Amikor a torokcsakrámnál járt az Ön ezoterikus programja, akkor eléggé fájt a nyakam, mintha elaludtam volna, de nem az történt biztos vagyok benne.
Újból gyógyító zsibbadást éreztem a vállamban és az ujjaimban. Mindez pár óráig tartott.

Egy ilyen tisztulási kör már  lezárult, de úgy érzem, most újabb kör következik.


Köszönettel és szeretettel:

Ági
 

A hölgy egy súlyos műtét után lebénult a bal oldalára. A holisztikus kezelés után állapotában jelentős javulás állt be, jól tudja használni bal kezét és lábát.

 

 

 

 

2. levél: 

 

Nagyon hálás vagyok  a gyógyulásomért, újra játszhatok unokáimmal, akik nekem mindennél többet érnek, újra ölelgethetem, puszilgathatom őket, s nem kell állandóan fizikai fájdalmak között élnem s azzal a tudattal hogy unokáimat már nem sokáig láthatom.

 

Éva

 

A hölgy 65 éves, veseelégtelenségben szenvedett. 2 hónapos parapszichológiai kezelés után levették a várólistáról, majd még 3 hónap múlva meggyógyult.

 

 

3. levél:

Tisztelt Uram,

Nőgyógyászról nőgyógyászra jártam, mert gombás folyásom erősen zavarta életemet. Nagyon örülök, hogy végre sikerült Önnel találkozni, mert így ismét teljes értékű embernek érzem magam ilyen rövid és csodás gyógyulás után.

Hálás köszönettel: Éva

4. levél:

Régóta zavart a méhemben tanyázó ciszta. Volt úgy hogy nagyon fájt, volt úgy hogy kevésbé. Gyakran a férjemmel zavart a szexuális élet folytatásában. Egyszer  kivágták . Ez több éve történt. Sajnos nem sikerült, visszanőtt. Ekkor bevallom, kétségbe estem.Több helyen jártam már hogy holisztikusan kivetessem,
de sehol sem jártam sikerrel.

Végre találkoztam Önnel. Ennek rettenetesen örülök, mert az Önök   segítségével megszabadultam tőle.  Még egyszer, nagyon köszönöm.

Kata